Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Uğur'dan, AVM'ye taşınan Tapu'ya ziyaret

Uğur

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, kısa bir süre önce Karesi AVM'ye taşınan ve faaliyetlerini burada sürdüren Tapu Kadastro Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, kısa bir süre önce Karesi AVM’ye taşınan ve faaliyetlerini burada sürdüren Tapu Kadastro Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
Tapu Kadastro Müdürü Atilla Eren’le birlikte Altıeylül ve Karesi Tapu Kadastro Müdürlüğü hizmet binalarını birlikte gezen Başkan Uğur, vatandaşların daha kaliteli ve iyi şartlarda hizmet alması için kurumun önüne kapalı bekleme alanı yapılması talimatını verdi.
Tapu Kadastro Müdürlüğü’nde işlem sırası bekleyen vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Uğur, Karesi AVM’yi cazibe merkezi haline getirmek için gereken düzenlemelerin yapılacağını söyledi.
Tapu Kadastro Müdürlüğü, Karesi Nikâh Salonu ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Semt Polikliniği gibi kurumları Karesi AVM’ye taşındığına dikkat çeken Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, “Karesi AVM’yi hareketlendirmek ve esnafımızın işlerini arttırmak amacıyla bazı kurumları buraya taşıdık. Tapu Kadastro Müdürlüğü de kısa bir süre önce Karesi AVM’de hizmet vermeye başladı. Her gün onlarca vatandaşımız Tapu Kadastro Müdürlüğü’ne işlem yapmak için geliyor. Ancak kapalı bir alanı olmadığından vatandaşlarımız dışarıda beklemek zorunda kalıyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak Tapu Müdürlüğü’nde tapu ve sicil işlemleri için gelen vatandaşlarımızın hava koşullarından etkilenmeden, işlem sırasını rahatlıkla bekleyeceği bir kapalı alan oluşturacağız” dedi.
Esnaflar, Uğur’a teşekkür etti
Başkan Uğur, Tapu Kadastro Müdürlüğü ziyaretinin ardından Karesi AVM’de faaliyet gösteren esnafla sohbet etti. Tapu Müdürlüğü, Nikâh Salonu ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Semt Polikliniği’nin Karesi AVM’ye taşınması kararıyla birlikte işlerinde bir artış olduğunu belirten esnaflar, Başkan Uğur’a bu girişimlerinden dolayı teşekkür etti.



  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı